Program ZAŽELI – Projekt TU SMO ZA VAS – Održan 2. sastanak Projektnog tima

Dana 29. studenog 2018.godine u prostorijama Općine Tordinci održan je drugi sastanak projektnog tima projekta “Tu smo za vas” .

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Tema sastanka bila je provedba projekta i sve aktivnosti vezane uz provedbu.

Voditelj projekta Dalibor Patačić precizirao je provedene aktivnosti projektnih elemenata. Kao najvažnije, istaknuo je početak rada 10 pripadnica ciljane skupine na projektu “Tu smo za vas” za starije i nemoćne, koji su s radom krenuli početkom veljače. Također je obavijestio prisutne da su sve predviđene aktivnosti odrađene (prezentacija projekta, zapošljavanje žena pripadnica ciljane skupine, kupovina 10 bicikala), te je predviđeno početkom iduće godine osposobljavanje 5 žena.

Vrijednost projekta “Tu smo za vas” iznosi 1.576.377,80 kn, a trajat će ukupno 30 mjeseci. Cilj projekta je zapošljavanje 10 žena ciljanih skupina, koje će se brinuti kroz 24 mjeseca za krajnje korisnike: stare i nemoćne osobe s područja općine Tordinci.