Podjela paketića djeci s područja općine Tordinci

U petak, 08. prosinca 2023. godine, u prepunoj dvorani Općine Tordinci, upriličena je podjela paketa u sklopu projekta „ U susret Božiću“.

Veliki dobrotvori i humanitarni radnici koji su svoj život posvetili humanitarnom radu i onima kojima je pomoć potrebna Jelica i Franjo Blažević su obradovali 217 djece s područja općine Tordinci. Ništa ih nije moglo spriječiti da iz Austrije dođu i obraduju one najmlađe. Žao nam je što 10-ero djece nije došlo po svoje paketiće te su ostali uskraćeni za iste, jer pravila donatora su takva da samo djeca koja su na popisu  mogu osobno u pratnji starijih osoba podići svoj paket, dakle nitko ne može podići paket u ime nijednog djeteta. Pravila donatora su jasna i svi su bili obaviješteni na vrijeme, a pravila se moraju poštivati. Ostatak paketa koji nije podijeljen našoj djeci,  podijeljen je dodatno drugoj Općini.

Zahvale i blagoslov za Jelicu i Franju Blažević stižu sa svih strana od roditelja mališana (to ćemo objaviti naknadno), a ovom prigodom Općina Tordinci im upućuje iskrenu zahvalu za sve što su učinili za našu zajednicu.

Zahvaljujemo se i volonterima Gabrijeli i Stjepanu Mutapčić, Romani Stanković koji su u pratnji Franje i Jelice Blažević organizirali prikupljanje darova, dovezli ih  iz Beča u Tordince i podijelili našim mališanima.

Posebnu zahvalu upućujemo i svim donatorima iz Austrije, Njemačke i Švicarske koji su sudjelovali u ovoj akciji.

Želimo Vam obilje božjeg blagoslova i da zajedno ustrajemo u svojim humanim nakanama.

                                                                                               Načelnik Općine Tordinci

                                                                                               Davor Adžić, dr. med. vet.